Семінар-навчання керівників підрозділів, науково-педагогічних та педагогічних працівників НУБіП України (01.02.2024 р., онлайн/офлайн)

1 лютого 2024 р. команда Національного Еразмус+ офісу в Україні взяла участь у семінарі-навчанні керівників підрозділів, науково-педагогічних та педагогічних працівників НУБіП України, що відбувся у Національному університеті біоресурсів і природокористування України та в онлайн форматі. 

У перший день (із трьох запланованих) семінар зібрав у залі 151 учасника, ще більше 200 учасників доєдналися онлайн.

Метою семінару-навчання було удосконалення рівня використання керівниками   підрозділів, завідувачами  кафедрами, науково-педагогічними та педагогічними працівниками університету сучасних інформаційних технологій під час дистанційного та змішаного  навчання в умовах пандемії та покращення якості освітнього процесу. Цей семінар дає можливість розширити знання, обмінятися досвідом, по-іншому дивитися на організацію своєї роботи, відповідно покращити  її якість.

Світлана ШИТІКОВА, координаторка Національного Еразмус+ офісу в Україні виступила з презентацією “Розвиток потенціалу української освіти, молоді та спорту в межах наскрізних пріоритетів Програми ЄС Еразмус+”. Спікерка познайомила учасників з можливості Програми Еразмус+ для України та відмітила, що Європейська Комісія надає підтримку Україні в межах Програми Еразмус+, починаючи з перших днів повномасштабного вторгнення російської федерації на територію України через запровадження спеціальних заходів для України, гнучкого підходу для реалізації проєктів, цифрових рішень, відкритого доступу до освітніх ресурсів і курсів та професійних мереж. Більш того, Європейська Комісія виділила додатковий бюджет для Партнерств Співпраці з фокусом на підтримку України та відкрила доступ до нових конкурсів для українських організацій у якості асоційованого партнера проєктів. Таким чином, зросла необхідність компліментарності між різними напрямами конкурсів Програми Еразмус+.

Попередня Стартова зустріч проєкту Еразмус+ CBHE DigiFLEd (30.01.2024 р., онлайн/офлайн)